LimburgMakers subsidie-instrumenten

Adviesproject

Deze subsidie kan ingezet worden voor de inhuur van externe deskundigheid voor verbetering bedrijfsprocessen, onderzoek naar toepassingsmogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten

Kennistraject

Het doel van deze subsidie is het verbinden van WO- en HBO-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven in de maakindustrie en vice versa om daarmee kennisuitwisseling te stimuleren.

Meer weten

Innovatieproject

Deze subsidie heeft als doel om innovatieve ontwikkelingen bij het MKB in de maakindustrie te stimuleren, ondersteunen en versnellen.

Meer weten

Andere subsidie-instrumenten

LimburgMakers 1.0

Hier kunt u uw declaratie indienen voor een subsidie die in het programma LimburgMakers 1.0 is toegekend. Dit zijn subsidieaanvragen die vóór september 2016 zijn ingediend.

Instrumenten

OP Zuid

Het programma is met name gericht op het innovatieve MKB en het versterken van de samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. OP Zuid heeft diverse subsidiemogelijkheden voor innovatieve projecten.

OP Zuid

MIT Zuid

De subsidieregeling MIT Zuid is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de versterking van de innovatiekracht van het MKB met subsidies voor innovatieadvies, haalbaarheidsonderzoek en R&D samenwerking.

MIT Zuid

Financieringspoort

Als ondernemer wilt u uw groeiplannen zo snel mogelijk realiseren: de markt wacht immers niet. Maar hoe komt u aan de benodigde financiering? Hoe stelt u een goede business case op? En welk soort financiering past het beste bij uw bedrijf? Financieringspoort helpt u hierbij.

MKB Financieringspoort

CrossRoads 2

CrossRoads 2 is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het heeft als doel het stimuleren van duurzame grensoverschrijdende samenwerking rond kansrijke innovatieprojecten tussen KMO/MKB bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

CrossRoads2
slide2.jpg