Programma Hannover Messe

Van Inspiratie tot Implementatie!

De digitale transformatie van de industrie is in volle gang. Van ontwerp naar productie in enkele stappen en steeds sneller en beter produceren. Hoe? Door toepassing van de nieuwste technologiën zoals robots, virtual reality, machine learning en internet of things. Maar ook door gebruik te maken van slimme man-machine interfaces en digital twins. En dit alles komt terug tijdens de Hannover Messe 2019.

Laat u inspireren door de Hannover Messe en ervaar wat Industrie 4.0 uw bedrijf kan opleveren. Wij helpen u daarbij graag en organiseren daarom een tweededaagse busreis naar de Hannover Messe 2019: de grootste industriële beurs van Europa!

Dag 1 staat geheel in het teken van het beursbezoek. Op dag 2 brengen we een bezoek aan Digi Hub in Münster, een belangrijke speler in het veld op het gebied van digitale innovatie. Zo krijgt u zicht op hoe de kansen van Industrie 4.0 binnen het bedrijfsleven naar implementatie leiden. Daarnaast informeren wij u gedurende reis graag over de mogelijkheden die wij én onze partners u kunnen bieden om samen uw verdere digitale groei mogelijk te maken.

Dankzij de luxe touringcar is er alle gelegenheid om te netwerken en te onstpannen. Met een inhoudelijk en interactief programma bereiden wj u optimaal voor om het maximale uit uw beursbezoek te halen.

Netwerkborrel
Voorafgaand aan deze busreis organiseren wij op 19 maart een netwerkborrel. Tijdens deze netwerkborrel ontmoet u uw reisgenoten en informeren wij u uitgebreid over het programma. Deze netwerkborrel begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Deelname en kosten
Wij bieden u deze volledig verzorgde busreis aan voor euro 200 per persoon (exclusief BTW). Bij deze reis is inbegrepen:

  • het vervoer gedurende deze twee dagen. Opstapplaats is Venlo
  • het toegangsticket voor de Hannover Messe
  • een ontbijt op dag 1
  • een diner op dag 1
  • een hotelovernachting inclusief ontbijt op dag 2
  • een lunch op dag 2
  • netwerkborrel op 19 maart.

Mis deze unieke busreis niet en meld u aan vóór 1 maart!

Na aanmelding ontvang u van ons een factuur voor de voornoemde onderdelen van de reis.

Voorwaarden
Vanwege de reserveringen die wij op voorhand moeten maken is kosteloos annuleren helaas niet mogelijk en zijn we bij annulering genoodzaakt om de eigen bijdrage van euro 200 in rekening te brengen.

Meer weten?
Heeft u vragen, bel gerust met LIOF: 043-3280280 of rechtstreeks met Ruud Nissen: 06-55-232045.

Reist u met ons en een bus vol enthousiaste collega ondernemers mee naar de Hannover Messe op 2 en 3 april? 

Team LIOF