Geld verdienen met IoT, hoe doe je dat? Denkt u ook dat het ingewikkeld is? Wilt u weten wat uw organisatie voor stappen dient te ondernemen? Zonder veel tijd en energie te investeren? Dan is dit uw kans!

Vragen die ertoe doen
Veel bedrijven in Limburg hebben vragen over IoT:

  • "Ik hoor bijna dagelijks dat ik iets moet met Internet of Things en Big Data. Maar hoe en waarom is me niet helemaal duidelijk"
  • "Waar moet ik, binnen mijn bedrijfs(tak), nu precies aandacht aan geven. Welke eerste stap kan ik zetten?"
  • "En als ik dan weet met wie ik in ze moet, hoe selecteer ik dan de juiste leverancier?"
  • "Kan ik niet met collega's gezamenlijk een traject doorlopen? Iedereen moet er toch wat mee?".

Deze vragen zijn opgepakt door een groep enthousiaste bedrijven en organisaties en er is een 4-stappen-traject opgezet om de kansen en mogelijkheden van IoT voor uw bedrijf in beeld te brengen en hier concreet mee aan de slag te gaan. Dit traject is geheel kosteloos en wij doorlopen alle fases samen met u.

4-stappen-traject
De fases zijn als volgt opgezet:

  1. begin september: start met het invullen van een online vragenlijst. Deze 0-meting geeft u en ons inzicht in de stand van zaken, behoeftes en ambities op het gebied van IoT binnen uw bedrijf (het invullen duurt 15 - 30 minuten)
  2. 26 september: u neemt deel aan een kennissessie waarbij dieper in wordt gegaaan op de kansen en ontwikkelingen van IoT (15.00 uur 18.00 uur)
  3. begin oktober: u heeft de mogelijkheid om samen met een adviseur uw online vragenlijst door te nemen. Dit is de zogenaamde peilmeting (15 - 30 minuten)
  4. eind oktober: u ontvangt van ons een rapport met de voor uw onderneming specifieke mogelijkheden en de te nemen stappen naar een succesvolle businesscase op het gebied van IoT. Samen met u bespreken we welke acties er genomen kunnen worden en welke partijen u hierbij kunnen ondersteunen.

Hoe kunt u meedoen?
In september starten we met de eerste groep bedrijven. Pak deze kans en doe mee. Via onderstaande button kunt u zich registreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met programma-manager Rob Pijpers. Dat kan via mail: rob.pijpers@liof.nl
of telefonisch: 06-46-978153.

We hopen te mogen verwelkomen in dit programma.


Rob Pijpers
programma-manager IoT

Aanmelden

Dit artikel komt voor in de onderwerpen

iStock-625669832.jpg