Laat u inspireren door de Hannover Messe en ontdek wat de digitalisering en de nieuwste innovaties voor u kunnen betekenen!

De digitale transformatie van de industrie en logistieke sector is in volle gang. Van ontwerp naar productie in enkele stappen. Sneller en beter produceren. Dwars door de grenzen van bedrijven, regio’s en zelfs sectoren heen. En met de toevoeging van CeMAT aan de Hannover Messe wordt de cross-over naar logistiek gemakkelijk gemaakt. 

Alles is mogelijk met digital twins, cobots, virtual reality, human machine interfaces, machine learning en internet of things. Slechts een paar van de trends die bij de Hannover Messe tentoon worden gesteld.

Laat u inspireren. Connect en collaborate. En transformeer ook uw bedrijf naar een ‘digital enterprise’.

De Hannover Messe is ‘s werelds grootste industriële beurs. Met thema’s zoals automatisering, robotica en digitalisering is de Hannover Messe dé uitgelichte plek om nieuwe innovaties en technologieën te ontdekken. 

Vanuit de programma’s LimburgMakers en LimburgLogistiek organiseert LIOF op 23 april een volledig verzorgde, busreis naar de Hannover Messe. Dankzij de luxe touringcar is er alle gelegenheid om te netwerken en te ontspannen. Met een inhoudelijk en interactief programma bereiden we u optimaal voor om het maximale uit uw beursbezoek te halen.

Wij bieden u deze volledig verzorgde busreis voor €99,- (exclusief BTW) inclusief:

  • Toegangsticket Hannover Messe
  • Diner op de terugreis
  • Netwerkborrel op 12 april (ter voorbereiding van het beursbezoek).

* tot 15 april kunt u kosteloos annuleren. Na deze periode worden de kosten voor de reis in rekening gebracht. Dit in verband met reeds gemaakte kosten door de organisatie voor vervoer.

We vertrekken op 23 april om 06:00 vanaf de Villa Flora in Venlo en zijn rond 23:30 weer terug.

Mis deze kans niet en meld u nu aan!

 

Team Industrie en Team Logistiek


Aanmelden

Dit artikel komt voor in de onderwerpen

messe_20171214-152104.jpg