In samenwerking met Yookr, Brightlands Campus Greenport Venlo en LIOF organiseert Innoveins op donderdag 11 oktober het seminar 'Digital Farming: vakmanschap & data. Hierin wordt stilgestaan bij digitalisering in de agrofood sector en wat dit concreet voor jouw onderneming betekent.

De wereld beweegt, wat beweegt jou?

De wereld is immers continu in beweging. Digitalisering is hiervan een belangrijk voorbeeld. Dit is niet alleen hot maar ook noodzakelijk om je te onderscheiden en om de continuïteit van je onderneming te waarborgen. Tijdens dit seminar gaat Paul Greven in op het nut van samenwerking tussen agrofood en digitalisering. Er wordt stilgestaan hoe Limburg op dit moment opereert en wat de meerwaarde is van data. Trendwatcher Ronnie Overgoor neemt je vervolgens mee in de wereld van morgen. Een verhaal over wat er gebeurt in de wereld op het gebied van data. Tijdens de interactieve tafelsessies worden de opgedane inzichten omgezet tot concrete next steps. Waarna nog een blik wordt geworpen op het belang van samenwerking en hoe belangrijk data en vakmanschap zijn.

Je gaat naar huis met meer inzicht en praktisch handvaten om de volgende stappen te maken. Voor continuïteit en de verbetering van je onderneming.

Aanmelden en programma
Digital Farming Visual2.jpg

Dit artikel komt voor in de onderwerpen